ЦИФРОВИЙ СПОСІБ ДРУКУ

Цифровий друк у поліграфії є однією з передових технологій, оскільки для нього не потрібна друкована форма.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ ЦИФРОВОГО ДРУКУ

  1. Висока якість друку. Цифровий друк дозволяє досягти високої якості зображень, різкості деталей та чіткості тексту навіть на невеликих та складних проєктах.

  2. Швидкість виконання. Цифровий друк дозволяє отримати готову продукцію швидко, що особливо актуально для термінових замовлень або промоційних заходів.

  3. Персоналізований друк змінних даних. Технологія цифрового друку відкриває можливості для створення персональних друкованих продуктів. Наприклад, цифровий друк візиток: можна виготовити 1000 візиток з контактною інформацією різних співробітників.

  4. Зменшення витрат на малих тиражах. В порівнянні з традиційним офсетним друком, де зазвичай необхідні великі накладні витрати, друк цифровим способом особливо вигідний для невеликих обсягів тиражу.

НЕДОЛІКИ ЦИФРОВОГО ДРУКУ

  1. Обмеження у розмірах і матеріалах. Якісний цифровий друк може бути обмежений у розмірах друкованих матеріалів і типах паперу. Наша типографія здійснює цифровий друк А3 форматом, але може працювати із меншими розмірами.

  2. Вартість для великих тиражів. Для великих тиражів використовувати друк цифровим способом нераціонально, адже вартість замовлення буде дорожче.

  3. Кольорова відтворюваність. Хоча цифровий друк дозволяє отримувати високу якість зображення, деякі відтінки кольорів можуть трохи відрізнятися від оригіналу.

ЦИФРОВІ ДРУКАРСЬКІ МАШИНИ RICOH PRO C7 200X ТА RICOH PRO 8310

У нашому парку машин нещодавно відбулося поповнення − цифрові друкарські машини RICOH PRO C7 200X та RICOH PRO 8310, які підтримують високу якість друку при великій швидкості на матеріалах щільністю від 80 до 360 г/м².

Одна з машин − RICOH PRO C7 200X − друкує колірною моделлю CMYK, криючими білилами та з послуг цифрового друку, може надавати ефект UV-лаку, а також ламінувати металізованою плівкою.

Інша − RICOH PRO 8310 − використовує тільки чорний колір, завдяки чому швидкість друку збільшується, а вартість продукції зменшується. Вигідна пропозиція при цифровому друці блокнотів чи брошур невеликими тиражами.

Для створення якісної друкованої продукції застосовують цифровий друк на папері (глянцевому та матовому крейдованих), кальці, самоклеючих матеріалах (з клейовою основою) та цифровий друк на картоні.

СФЕРИ ЗАСТОСУВАННЯ ДРУКУ ЦИФРОВИМ СПОСОБОМ

У нашій друкарні можна замовити:

  • цифровий друк брошур і каталогів;
  • цифровий друк листівок для вашої рекламної кампанії;
  • індивідуальний цифровий друк на конвертах з вашим логотипом або дизайном;
  • високоякісний цифровий друк на плівці для зовнішньої реклами;
  • виробництво креативних буклетів для подій або презентацій;
  • цифровий друк наклейок з насічками.

Замовити цифровий друк для виняткових та якісних виробів можна у нас на сайті у розділі «Продукція».

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram