Брендований пакувальний папір

Що таке пакувальний папір із індивідуальним друком і в яких цілях його використовують?

Брендований пакувальний папір є матеріалом, який використовується для обгортання, пакування та захисту товарів. Він може бути різної щільності та текстури, може виготовлятися з таких видів паперу, як крафт-папір, крейдований глянцевий або матовий, а також офсетний папір.

У нас у друкарні Арт-Прес ви можете розрахувати вартість виготовлення і замовити друк на пакувальному папері. Для цього необхідно перейти на сторінку «Пакувальний папір».

У цій статті ми докладніше розглянемо саме брендування пакувального паперу і чим брендований папір відрізняється від обгорток для подарунків, що продаються повсюдно.

На відміну від готових обгорткових паперів з тематичними принтами до свят брендований пакувальний папір — це надрукований на замовлення за унікальним макетом папір, який використовується для обгортання продукції або подарунків. Брендований папір відрізняється від звичайного обгорткового використанням у макеті для друку логотипів і фірмових кольорів, які належать конкретній компанії, яка і замовляє цей продукт.

Брендований пакувальний папір з логотипом не продається в магазинах. Він використовується тільки для пакування товарів їх безпосереднім виробником.

Втілимо ваші ідеї в реальність — розробка макетів на замовлення

Оскільки брендований папір друкується на замовлення, то і дизайн має бути розроблений індивідуально.

Найчастіше розробкою макетів займаються дизайнери. До їхніх завдань входить підбір зображень, колірної палітри, відмалювання і поєднання композиції, а також підготовка макета до друку. Від якості макета залежить підсумковий продукт, тому важливим є не тільки візуальна складова, а й відповідність технічним вимогам. На нашому сайті ви можете ознайомитися з вимогами до підготовки макетів і завантажити шаблони для їхньої розробки.

Ми приймаємо до друку макети замовників, але перед цим перевіряємо їх на відповідність технічним характеристикам.

Також як додаткову послугу ми пропонуємо розробку дизайну нашими співробітниками. Дизайнери друкарні Арт-Прес зможуть у короткі терміни намалювати дизайн за вашим технічним завданням і відповідно до наших технічних вимог. Перед друком усі макети обов'язково узгоджуються і передаються до друку тільки після підтвердження замовником.

о5

Можливості нанесення зображень на пакувальний папір

Брендований обгортковий папір з логотипом часто друкується великими форматами. Це дає можливість упакувати як маленькі товари, так і продукцію великих розмірів.

У нас можна замовити друк на форматах:

  • А1+ (95∗68 см);
  • А2+ (67∗48 см).

Зазначені розміри є стандартними, ціни на них подано на сайті. Брендований папір може бути виготовлений в індивідуальних розмірах. Щоб розрахувати вартість друку паперу з індивідуальними розмірами, зв'яжіться з нашими менеджерами.

А тепер головне, брендоване паперове пакування через свої розміри та застосування друкується офсетним способом. Це дає можливість виготовити якісний продукт, з якого не буде обсипатися фарба під час використання.

Брендований папір друкується на таких матеріалах:

  • крафт-папері (70 г/м²);
  • офсетному папері (80 г/м²);
  • крейдованому матовому (80 г/м²);
  • крейдованому глянцевому (90 г/м²).

Перелічені матеріали ідеально підходять для виготовлення пакувального паперу зі своїм принтом. Крафт і офсет трохи шорсткі, що підкреслює їхню натуральність і простоту. Друк логотипів на папері офсетному або крафтовому буде менш насиченим порівняно з крейдованим, але це підкреслить природність і екологічність вашого продукту. Найчастіше такі матеріали замовляють для пакування товарів ручної роботи та одягу.

Крейдовані матові та глянцеві матеріали мають насичену білизну — це дає можливість друкувати яскраві та соковиті макети. Глянцевий папір буде виблискувати на світлі, що посилить барвистість. Матовий — передасть глибину зображення, підкреслить деталі вашого дизайну.

Незалежно від обраного вами матеріалу упаковка, брендована вашим логотипом, здатна привернути додаткову увагу до вашого продукту і закріпити ваш бренд у пам'яті споживачів.

Професійний друк для вашого бренду

Пакувальний папір з друком брендований — це простий і дієвий спосіб комунікації бренду зі споживачем. Ми рекомендуємо замовляти його як для пакування товарів на продаж, так і для проведення маркетингових і рекламних кампаній. Також ви можете звернути увагу на іншу нашу продукцію, наприклад упаковку з картону та наліпки. На них можна розмістити різноманітні елементи дизайну, включно з акційними пропозиціями, QR-кодами та інформацією про продукт. Це створює додаткові можливості для взаємодії з покупцем і підвищення впізнаваності бренду. Не економте на зміцненні свого візуального образу, замовляйте брендований папір та іншу поліграфічну продукцію, які виділить вас поміж конкурентів.

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram