Упаковка з картону

Коробка з картону — ідеальне рішення для створення презентабельного і захищеного пакування для подарунків, товарів або інших предметів. Крейдований картон є міцним і екологічним матеріалом, це підвищує його популярність при виборі матеріалів для виготовлення упаковок. А ще такий картон ідеально підходить для друку, що дає змогу брендувати упаковку для більшої впізнаваності компанії.

Наші послуги

Наша друкарня Арт-Прес пропонує послуги виготовлення будь-якої поліграфічної продукції, зокрема й упаковок із картону. Ось кілька варіантів, які ми пропонуємо:

  1. Пакувальні коробки для подарунків. Наші пакувальні коробки з картону спроєктовані так, щоб створити особливе враження і підкреслити важливість моменту. Ми пропонуємо різні розміри і форми коробок, щоб задовольнити всі ваші потреби.

о5

  1. Пакувальні коробки з віконцем. Пакувальні коробки з прозорим віконцем дають змогу елегантно представити вміст упаковки, що робить їх ідеальним вибором для продуктів, які хочете показати. Такі упаковки мають попит у кондитерів, оскільки прозоре віконце дає змогу бачити упаковані десерти, при цьому захищаючи їхній вміст.

о5

  1. Пакувальні коробки для одягу. Ми пропонуємо пакувальні коробки кришка - дно, розроблені спеціально для одягу, що дасть змогу зберегти його у чудовому стані. На сайті представлено більше 10 розмірів таких коробок, але можна замовити і будь-якої іншої форми, головне, щоб упаковка виконувала потрібну вам функцію і була зручною у використанні.

о5

Переваги роботи з друкарнею Арт-Прес

Наші пакувальні картонні коробки мають високу міцність, що забезпечує надійний захист вмісту і зручність транспортування. Замовляючи таку продукцію, враховуйте, що картон добре тримає форму, але не підійде для відправки поштою або як бокси для зберігання. Також не вийде пакувальну коробку купити у нас. Ми друкуємо і виготовляємо продукцію під замовлення, що гарантує вам унікальність і неповторність.

У нас в друкарні Арт-Прес працює команда професіоналів, які завжди готові прийти вам на допомогу. Крім безпосереднього виготовлення пакувальної коробки на замовлення, ми пропонуємо додрукарську підготовку макета або розробку дизайну нашими фахівцями. Дизайнери підготують для вас кілька варіантів макетів з усією необхідною інформацією та вашими побажаннями. Брендовані пакувальні коробки з логотипом і у фірмових кольорах підкреслять вашу унікальність і підвищать впізнаваність вашого бренду. Перед друком макет обов'язково узгоджується.

Ми пропонуємо виготовлення пакувальних коробок оптом або мінімальним накладом у 100 шт. Чим більший тираж ви замовляєте, тим вигідніше вийде вартість за один виріб. Якщо вам потрібна велика кількість пакувальних коробок для вашого бізнесу, ми пропонуємо вигідні оптові умови і гнучку систему знижок.

Пакувальні коробки картонні — це унікальний вид продукції. Вони здатні як захистити ваш основний продукт, так і прикрасити його. Замовляючи цю продукцію, важливо врахувати всі нюанси щодо розроблення форми, дизайну і правильно визначити призначення коробки. Наприклад, пакувальні коробки подарункові можуть бути будь-якої форми, бути самозбірними або зі склеюванням, закриватися кришкою або клапанами, мати висічні ручки або ручки шнурки/стрічки. Пакувальні коробки з віконцем обов'язково будуть з прозорим пластиковим віконцем, а форма знову може бути будь-якою. На нашому сайті ви знайдете 67 стандартних розмірів коробок, виготовлення яких займе 5-8 робочих днів. Якщо не знайдете відповідної коробки на сайті, зв'яжіться з нашими менеджерами, вони розрахують вартість виготовлення коробок за вашими розмірами і формою.

Ми завжди готові допомогти вам з виготовленням поліграфічної продукції. Пропонуємо послуги з виготовлення як упаковок з картону, так і пакетів, рекламних роздаток, візитівок і багато чого іншого. Будьте впевнені, що пакувальні коробки, придбані у нас, будуть чудовим доповненням до ваших товарів або подарунків, і допоможуть створити позитивне враження у ваших клієнтів або близьких.

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram