Друк брошур/каталогів

Виготовлення брошур і каталогів — дієвий метод представити свій бізнес

Брошури та каталоги — це невід'ємна частина успішної стратегії маркетингу та просування бізнесу. Це спосіб презентувати компанію, товари та послуги потенційним клієнтам, а також зміцнити імідж і привернути увагу до вашого бренду.

Друк брошур на скобі, як і друк каталогів на пружині, має незаперечну перевагу порівняно з виготовленням інших видів поліграфічної продукції, а саме, можливість подати детальну і повну інформацію про ваш бізнес в одному виробі.

Брошури та каталоги є багатосторінковими друкованими матеріалами (мінімум 8 сторінок), зшитими на скобу, пружину або термобіндер (безшвейне клейове скріплення). Тому замовляючи в друкарні друк брошур, ви маєте можливість детально описати характеристики товарів, вказати їхні переваги, способи використання, а також розмістити безліч фотографій як приклади продукції. Це зробить вашу пропозицію привабливою для клієнтів і допоможе просувати товар серед конкурентів.

о5

Ще однією перевагою виготовлення каталогів є їхня багаторазовість та універсальність. Вони використовуються на виставках і конференціях для ознайомлення потенційних клієнтів із брендом, а також будуть затребувані на безпосередніх місцях продажу товарів, особливо якщо є потреба в представленні всієї лінійки продукції, яку складно вмістити на вітрині.

У нас в Арт-Прес ви можете замовити виготовлення рекламних каталогів на будь-який випадок. Ми друкуємо продукцію як для виставок, так і для повсякденного використання. Пропонуємо безліч стандартних форматів представлених на сайті, а також виготовлення продукції за індивідуальними розмірами.

Як дизайн каталогів впливає на ваш бренд

Розробка відповідного дизайну є найважливішим етапом під час виробництва будь-якої поліграфічної продукції, особливо складних багатосторінкових виробів, таких як брошури.

На відміну від листівок або буклетів перевагою друку брошур і каталогів є можливість представити повну і детальну інформацію про вашу компанію, товари або послуги в зручному і привабливому форматі. Але подавати цю інформацію необхідно структуровано, щоб використання брошур було зручним.

Найкраще розробку дизайну виконає професійний дизайнер, який спеціалізується на підготовці макетів поліграфічної продукції. Такий фахівець впорається як з візуальною складовою, так і з підготовкою макета до друку. Замовити дизайн брошури можна у нас, у друкарні Арт-Прес. Наші дизайнери допоможуть з підбором концепції, запропонують кілька варіантів дизайну на узгодження і розроблять макет відповідно до технічних вимог для друку.

Кілька порад щодо розробки дизайну, якщо хочете зробити все самостійно.

  1. Перед початком розробки дизайну визначтеся, що саме ви хочете донести потенційним клієнтам. Якщо плануєте друк каталогу продукції, то основним його наповненням буде саме ваш товар, а якщо плануєте виготовлення ознайомчої брошури — писати потрібно про діяльність компанії.

  2. Розділіть інформацію на блоки, щоб брошура легко сприймалася і була зрозуміла для читача. Інформацію про компанію пишіть в одному розділі, а про товари в іншому.

о5

  1. Виберіть відповідний формат брошури, з огляду на заплановану кількість тексту і зображень, не перевантажуйте брошуру інформацією.

  2. Вибирайте зображення високої роздільної здатності — це сприяє якості друку.

  3. Використовуйте фірмові кольори, шрифти та елементи дизайну, які відповідають вашому бренду і підвищують його впізнаваність.

  4. Не забудьте про контактну інформацію, щоб з вами могли зв'язатися за необхідності.

  5. Дотримуйтеся технічних вимог для друку — це спростить процес приймання макета і прискорить отримання вами готової продукції.

Завдяки друку брошур на пружині або скобі ви можете донести до клієнтів усі особливості вашої пропозиції, підкреслити її переваги та переконатися, що ваша пропозиція зафіксується в їхній пам'яті.

о5

Тому важливо ретельно підійти до збору інформації для створення якісного та унікального дизайну брошури, який найкраще відобразить ваші цілі та потреби. Також важливо звернутися до досвідчених фахівців, що допоможуть розробити макет.

Можливості нашої друкарні: формати брошур, матеріали, тиражі

Під час вибору друкарні для виготовлення брошур і каталогів необхідно розуміти, які можливості є у підприємства. Чи є у нього необхідне обладнання, які обсяги воно може виробляти, чи гарантує терміни і якість. На ці запитання ми відповіли заздалегідь і вказали всю інформацію на сайті в розділі «Про нас». Але якщо коротко і з урахуванням теми цієї статті, то друкарня Арт-Прес — це офсетна друкарня. На ринку поліграфії ми працюємо з 1996 року і за цей час набули величезного досвіду у виготовленні всіх видів поліграфічних виробів.

Ми пропонуємо:

  1. Офсетний або цифровий друк брошур. Залежно від вашого тиражу та обраних матеріалів ми підберемо обладнання для друку, що дасть змогу виготовити продукцію в короткі терміни з високою якістю та за доступною ціною.

  2. Великий асортимент стандартних розмірів брошур і каталогів, які представлені на сайті. Ціни можна розрахувати самостійно в онлайн-калькуляторі — це значно економить час для прийняття рішення. Також ви можете порівняти ціни на різні тиражі та формати каталогів, це дає змогу вибрати найбільш підходящий вид виробів.

  3. У нас великий асортимент матеріалів для друку. Ми друкуємо на матових і глянцевих крейдованих паперах, на офсетних паперах і картонах різної щільності.

  4. Дуже короткі терміни виготовлення продукції. За рахунок оптимізації виробництва і впровадження нових технологій ми можемо запропонувати друк каталогів а4, друк каталогів а5 або інших форматів всього за 4 дні.

о5

  1. Тиражі на будь-який випадок. В Арт-Прес можна замовити друк брошур від 25 шт. Це дає змогу закривати будь-які потреби та економити на друці.

Виготовлена нами поліграфія, друк каталогів, листівок, буклетів, пакетів і багато чого іншого дасть вам змогу забути про складнощі з рекламою вашої продукції.

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram