БРЕНДОВАНІ ПАКЕТИ

Брендовані пакети - ідеальне рішення для вашого бізнесу. Це відмінний спосіб привернути увагу до вашого бренда і створити образ, що запам'ятовується. Вони є ефективним маркетинговим інструментом, який допомагає підвищити впізнаваність компанії і зміцнити зв'язок із цільовою аудиторією.

Якщо ви хочете замовити друк картонних пакетів з логотипом, вам варто звернутися до професіоналів у сфері виготовлення та друку. Друкарня Арт-Прес пропонує широкий спектр послуг з виробництва брендованих пакетів, включно з крафтовими варіантами.

Матеріали для виготовлення пакетів

Ми пропонуємо виготовлення брендованих пакетів із якісних матеріалів, що забезпечує їхню міцність і надійність. Для друку використовуємо крейдований картон щільністю 180 г/м2. Такий матеріал ідеально підходить для друкування будь-яким кольором.

Обов'язковою у виробництві пакетів є операція ламінування. Вона застосовується для зміцнення пакетів і захисту їх від подряпин і потертостей під час використання. Ще ламінування додає візуальних ефектів і прикрашає готову продукцію. Ми пропонуємо:

  • матове ламінування — прибирає відблиски, робить кольори щільнішими, насиченішими;
  • глянцеве ламінування — відблискує при яскравому світлі, додає яскравості зображенням.

Наші брендовані крафтові пакети друкуються на картоні щільністю 195 г/м2. Особливістю цього матеріалу є те, що він двосторонній - одна сторона коричнева, а друга біла. Крафтові картонні пакети не ламінуються, що робить їх екологічно чистими. Вони можуть слугувати чудовою альтернативою пакетам із крейдованого картону, підкреслюючи вашу турботу про навколишнє середовище.

Підготовка макета для друку

Важливим етапом на шляху до отримання готової продукції є розробка дизайну або підготовка готового макета до друку. У друкарні Арт-Прес ви можете замовити послугу розробки макета нашими фахівцями. Вони підберуть зображення згідно з вашими побажаннями і заданою тематикою. При розробці будуть використані фірмові кольори вашої компанії, логотип, слогани та інші деталі, які ви хочете. Перед друком макети узгоджуються і тільки після підтвердження запускаються до друку.

За наявності готового макета ми можемо запропонувати його професійну перевірку і доопрацювання в разі потреби.

Друк брендованих пакетів виконується на повнокольорових офсетних машинах, що дають змогу виготовляти високоякісні відбитки з точним відтворенням кольорів і деталей. Будь-яка ваша ідея буде втілена в життя.

Переваги роботи з друкарнею Арт-Прес

Співпраця з друкарнею Арт-Прес — це можливість прикрасити ваш бізнес стильними і професійними брендованими пакетами.

Наша друкарня Арт-Прес оснащена сучасним обладнанням, тому ми гарантуємо якісний друк будь-якої кількості пакетів. Брендовані пакети оптом пропонуються за вигідними цінами, що робить нашу послугу доступною для різних бізнесів.

У нас працюють професіонали, тому ми відповідаємо за будь-який етап виробництва брендованих пакетів. Будь то додрукарська підготовка, друк або післядрукарська обробка, ми виконуємо роботу якісно.

Крім того, ми здійснюємо доставку по всій Україні, що забезпечує зручність для наших клієнтів. Більше не потрібно приїжджати для оформлення замовлень, усе можна зробити онлайн або за телефоном, а готову продукцію доставить перевізник за вказаною вами адресою або на відділення пошти.

Брендовані крафт-пакети або картонні білі — це інвестиція в успіх вашого бізнесу. Вони створюють позитивне враження про ваш бренд у споживачів і допомагають зміцнити вашу репутацію на ринку. Не пропустіть можливість використати цей ефективний маркетинговий інструмент - зверніться в друкарню Арт-Прес вже сьогодні і почніть процес створення неповторного образу вашого бренда!

о5

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram