ФІРМОВІ ПАКЕТИ

Шукаєте надійного партнера для виготовлення фірмових пакетів? Тоді зверніться до друкарні Арт-Прес, де ми пропонуємо виготовити картонні пакети з логотипом із найкращою якістю. Вони ідеально відповідатимуть вашим вимогам і підкреслюватимуть індивідуальність вашого бренду.

Фірмові пакети з логотипом є відмінним інструментом для просування бренду, підвищення обізнаності та створення позитивного враження про вашу компанію. Ми пропонуємо різноманітні розміри фірмових пакетів горизонтальної або вертикальної орієнтації, щоб задовольнити потреби будь-якого бізнесу.

Розробимо унікальний дизайн і підготуємо до друку макет

Особливістю фірмового пакета є його впізнаваність серед безлічі інших. Найпростіший спосіб зробити пакет впізнаваним — це розробити індивідуальний макет. Для цього використовується символіка, слогани, фірмові кольори компанії.

Звісно, у разі розробки дизайну вам не обійтися без дизайнера, але співпраця з професіоналом забезпечить найкращий результат. Ви отримаєте якісну продукцію, яка виконуватиме дві функції одночасно:

  • пакування ваших товарів;
  • реклама вашого бренда.

Ми пропонуємо розробку дизайну нашими фахівцями. Перевагою розробки дизайну у нас є:

  • швидкість — підготовка макетів триватиме 1-2 дні. Враховуйте, що це унікальний дизайн, підготовлений згідно з вашими побажаннями;
  • технічність — усі макети, розроблені нашими фахівцями, відповідають вимогам друку;
  • доступність — низькі ціни на розробку макетів дозволять вкластися до бюджету.

Матеріали для виготовлення пакетів

Наша друкарня Арт-Прес займається професійним виготовленням фірмових пакетів. Друк фірмових пакетів виконується на сучасному обладнанні та з використанням високоякісних матеріалів, щоб забезпечити чудові характеристики і довговічність пакетів.

Для друку використовуємо крейдований картон щільністю 180 г/м2. Цей матеріал вирізняється білизною та міцністю. Друк на ньому виходить яскравим, насиченим.

Для додаткового захисту використовується ламінування, пропонуємо глянцеве або матове. Ламінування виконує і другу функцію - надання візуального ефекту готовій продукції. Глянець відблискуватиме на сонці, додасть зображенням соковитості; матове ламінування підкреслить деталі зображень, зробить їх більш насиченими.

Заготовки під пакети висікаються на автоматичній висічній машині. Це гарантує точне поєднання зображень зі згинами пакетів.

Ми здійснюємо виробництво фірмових пакетів на замовлення, забезпечуючи високу швидкість виконання і точність втілення ваших вимог. Ми цінуємо ваш час і намагаємося максимально задовольнити ваші очікування. Чому потрібно звернутися до нас Незалежно від вашого бізнесу або галузі, фірмові паперові пакети від друкарні Арт-Прес допоможуть вам виділитися і створити образ вашої компанії, що запам'ятовується. Ми гарантуємо високу якість та індивідуальний підхід до кожного замовлення.

У нас доступні ціни на виготовлення продукції. Також ми пропонуємо друк практично будь-якого тиражу, мінімально можна замовити 25 пакетів.

Гарантуємо терміни виробництва. Замовити продукцію у нас можна навіть в останню мить, оскільки ми виконаємо замовлення за два робочих дні.

Наше виробництво знаходиться в м. Дніпро, і забрати готові пакети можна зі складу нашої друкарні. Не буде проблемою отримати замовлення в іншому місті України, адже ми відправимо його перевізником.

Зробіть правильний вибір і довіртеся професіоналам! Звертайтеся в друкарню Арт-Прес для виготовлення фірмових пакетів з доставкою Новою поштою по всій Україні. Ми з радістю допоможемо вам створити унікальні та ефективні інструменти для просування вашого бренда.

о5

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram