ПОДАРУНКОВІ ПАКЕТИ

Ви шукаєте ідеальний подарунковий пакет для своїх співробітників і клієнтів, який зробить ваш презент особливим? Тоді зверніться до друкарні Арт-Прес! Ми спеціалізуємося на виробництві високоякісних подарункових пакетів, які допоможуть вам упакувати ваші подарунки з любов'ю і турботою.

Що таке подарункові пакети

Подарункові пакети — це поліграфічний виріб, необхідний для пакування та перенесення товару. Від звичайних картонних пакетів відрізняється лише принтом. Найчастіше подарункові пакети замовляють до певної дати, на них друкують зображення і тексти, приурочені до свята.

Подарунковими вважаються крафтові новорічні пакети, картонні пакети до дня народження або подарункові пакети з логотипом компанії та тематичними малюнками. Загалом будь-який пакет може бути подарунковим, якщо вручається з нагоди свята.

Подарункові пакети замовити можна в друкарні або купити в магазині, але куплений пакет не буде унікальним. Замовляючи виробництво пакетів з картону з логотипом у нас, ви отримаєте виріб, виготовлений спеціально для вас. Ми розробимо макет для друку з використанням вашого логотипу, фірмових кольорів або підібраних зображень. Друковані пакети відрізняються розмірами, матеріалами, малюнками і взагалі виділяються на тлі покупних.

Який пакет вибрати?

У друкарні Арт-Прес можна замовити подарункові картонні пакети практично будь-якого формату. Усе залежить від ваших потреб і планованого використання. На сайті представлено 28 стандартних розмірів пакетів, ще ми пропонуємо виготовлення подарункових пакетів індивідуального розміру за вашим запитом. Головне, щоб заготовка пакета не перевищувала розмірів друкованого аркуша.

Наш асортимент включає в себе різноманітні типи подарункових пакетів. Ми пропонуємо:

  • пакети горизонтальної та вертикальної орієнтації;
  • пакети для пляшки;
  • квадратні подарункові пакети;
  • пакети подарункові з ручками шнурками, стрічками або прорізними ручками.

Обираючи вироби, орієнтуйтеся на свій подарунок і місткість пакетів. На нашому сайті до всіх пакетів указано розмір. У кожен формат ми додали фотографії картонних пакетів — це значно спрощує підбір виробу.

Ми пропонуємо маленькі подарункові пакети, наприклад, 140∗170∗60 мм або 160∗160∗70 мм. Вони ідеально підходять для ювелірних виробів, косметики чи інших невеликих подарунків.

Великі пакети для подарунків — місткі, дають змогу вам без проблем упакувати навіть найгроміздкіші подарунки. Пропонуємо 355∗320∗140 мм або 320∗420∗140 мм. Знайдуться у нас і величезні подарункові пакети, наприклад 600∗440∗200 мм або 650∗450∗270 мм. Це найбільші пакети, які можна виготовити з аркуша картону формату А1.

Якщо ви шукаєте подарункові пакети під пляшку, ми також пропонуємо виготовити їх у нас. Наші пакети під пляшку представлені у двох розмірах: 130∗400∗100 мм і 150∗324∗150 мм. Вони міцні та надійні, щоб ваша пляшка залишалася в безпеці під час транспортування або вручення презенту.

Замовляючи пакети для подарунків, переконайтеся, що ваші презенти вміщаються, а про виробництво потурбуємося ми.

Переваги співпраці з друкарнею Арт-Прес

Ми спеціалізуємося на виготовленні подарункових коробок і пакетів, тому можемо гарантувати вам:

  1. Високу якість — ми друкуємо на крейдованому картоні щільністю 180 г/м2, який доставляємо з Європи. Білизна і якість крейдованого шару ідеально підходять для нанесення найяскравіших зображень.
  2. Терміни виконання замовлення - у нас власне виробництво, тому ми гарантуємо виготовлення в узгоджені терміни. Друк подарункових пакетів виконується за два або чотири робочі дні, залежно від терміновості та за будь-яких тиражів.
  3. Доступні ціни — друкуємо офсетним способом, що дає змогу знижувати ціни на виготовлення продукції. Чим більший тираж виробів, тим вигідніша ціна за штуку.
  4. У нас величезне виробництво з безліччю друкарського і післядрукарського обладнання - це дає змогу виконувати замовлення будь-якої складності.
  5. Індивідуальний підхід до кожного клієнта — підберемо відповідний формат пакета згідно з вашими побажаннями, допоможемо розробити макет, перевіримо ваш макет для друку, зорієнтуємо за цінами і термінами. Ми завжди на зв'язку і готові взятися за роботу.

Пакет подарунковий з логотипом — складна продукція, але завдяки оптимізації виробництва нам вдалося розробити особливу систему виготовлення пакетів. Ми працюємо на результат, тому ви залишитеся задоволені нашою співпрацею.

Крім пакетів ми друкуємо таку продукцію, як листівки, буклети, брошури, візитки, упаковки з картону і багато іншого.

Виконуємо комплексні замовлення, доставляємо продукцію по м. Дніпро або відправляємо перевізником по Україні.

о5

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram