ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС

Технологічний процес (ТП) у друкарні АРТ-ПРЕС – це складний комплекс послідовних дій та операцій, взаємопов’язаних між собою та спрямованих на створення друкарської продукції від початкової ідеї до готового виробу. ТП поєднує в собі роботу з дизайном, додрукарські операції, підготовку матеріалів, друк і післядрукарську обробку.

Після створення дизайну та підготовки матеріалів першим етапом додрукарської обробки є робота в репроцентрі. Репроцентр перевіряє якість підготовленого макета, виправляє можливі помилки, налаштовує кольорову гаму тощо.

Технологічний процес у друкарні охоплює роботу з різними видами друку (офсетний та цифровий). Вибір конкретного методу залежить від задач та потреб замовника, а також особливостей друкованої продукції.

Післядрукарська обробка продукції складається з набору операцій, які необхідні для завершення друкованого виробу. До таких операцій входять: висічка, яка надає виробу потрібні форму та розмір; ламінація, що забезпечує додатковий захист зображення; фальцювання для правильного складання продукції; склеювання для цілісності тощо. Ці операції допомагають створити високоякісний друкований виріб, готовий до подальшого використання чи розповсюдження.

Етапи технологічного процесу варіюються залежно від необхідного результату та виду друкованої продукції.

о5

АРТ-ПРЕСС on Facebook АРТ-ПРЕСС on Instagram АРТ-ПРЕСС on Telegram